Jag är väldigt intresserad i Mode och Skönhet och har varit aktiv i branschen ett bra tag nu. Jag går upp mycket i speciellt parfymer och har provat väldigt många olika typer under mina år. Jag har en stor samling av både billiga men också extremt dyra parfymer här hemma. Badrummet är in princip proppat med parfymer och andra skönhetsprodukter. Jag har till och med raddat upp en del snygga parfymer på kontoret. Dessa står och ser fina ut på två hyllor som sitter fast på väggen. Faktiskt väldigt snyggt, rekommenderas. För att inte gå in för mycket på mitt hem så ska vi rikta in oss på parfymer. Som sagt så har jag testat många parfymer och jag känner att jag har rätt bra koll på vad som doftar gott (enligt mig) men främst vilka parfymer som har kvalitet för ett hyfsat lågt pris. Alla parfymer jag kommer nämna nedan finns att köpa väldigt billigt här Kända billiga parfymer.

Parfymer

Den första parfymen jag vill nämna är Malizia Uomo Cologne by Vetyver. Malizia Uomo Cologne by Vetyver approach din dag smidig och du får en självsäker attityd av malizia uomo cologne för män. Införd i 1988 av designhuset av vetyver. Den klassiska aromen i denna maskulina doft varar timmar och håller sin styrka hela vägen ut. Den lugnande delen av vetiver ger av sig en ovanlig maskulin doft som definitivt kommer att föreställa en antydan till din romantiska maskulinitet. Spraya på det innan du går ut för en långvarig aktivitet så ser parfymen till att du luktar gott dagen.

Sedan har vi den populära parfym Faberge Co. Brut. Skapad för män av män. En lite speciell herrparfym som håller god kvalitet. Faberge Co. Brut introducerades redan år 1964, av designhuset Faberge. Brut är en kraftfull och övertygande doft med en balanserad blandning av skarp citrus, ek och kryddig skog. Det rekommenderas för kvällen!

Sist vill jag rekommendera en av Diesels parfymer. Inte så välkänd och kanske inte den första man tänker på när man säger Diesel parfym. Diesel Zero Plus Maskulin av Diesel för män – Spray edition. Diesel Zero PLUS klassificeras som en raffinerad, orientalisk, doftig doft, som lanserades av designhuset Diesel 1995. Denna doft har en blandning av en woodsy-blandning, väldigt maskulin. Det rekommenderas skarpt.

parfymer

Ovan har ni fått en snabb sammanfattning av tre parfymer som jag verkligen rekommenderar för er som har svårt att hitta nya parfymer eller svårt att bestämma er. Alla tre är ganska olika varandra så jag hoppas en av dessa passar er. Herrparfymer är svårt. Det kan ta tid innan man hittar den rätta parfymen som passar på en. Hoppas ni fick lite hjälp eller inspiration här.