I detta inlägg ska jag ge er en guide till en perfekt sminkning med bareMinerals. Det kommer även vara en recension av bareMinerals hudvård. Under denna tutorial och recension kommer jag använda mig av bareMinerals Complexion Rescue, primern Prime Time Original Foundation Primer, pudret Mineral Veil, och avsluta med Foundation Matte. Efter detta inlägget så kommer ni veta mycket mer om hur man använder hudvård från bareMinerals och hur bra produkterna är.

bareMinerals Primer

För att ge din sminkning en perfekt bas samtidigt som du förlänger dess hållbarhet, så ska du börja med att applicera en primer. bareMinerals erbjuder ett stort utbud av primers, men jag använder Prime Time Original Foundation Primer, för dess fjäderlätta formula som både täcker porer och gör huden jämnare. Dessutom absorberas primerns formula direkt, så att du snabbare kan gå vidare till nästa steg i din sminking.

bareMinerals Complexion Rescue

Efter primerna, ska du applicera bareMinerals Complexion Rescue. Detta är en en fantastisk kombinationsprodukt eftersom den inkluderar egenskaperna av en BB/CC-kräm, en färgad dagkräm och en foundation. bareMinerals Complexion Rescue passar bra över Prime Time Original Foundation Primer. Jag använder Complexion Rescue i färger Vanilla 02, men det finns tre andra nyanser att välja bland.

bareMinerals Puder Mineral Veil

I följande steg har du valet om vilken produkt från bareMinerals som passar dig bäst. Jag skulle rekommendera att applicera bareMinerals puder Mineral Veil eller Foundation Matte med SPF 15. Dessa är två bra mineralpuder och foundations, som passar perfekt att ha över din primer och Complexion Rescue. Antingen går du får en light look och applicerar det fixerande pudret Mineral Veil. Om du har något mer fet hud passar Foundation Matte bättre för en felfri matt look som håller hela dagen.

 

bareMinerals

bareMinerals Foundation Medium Beige Matte med SPF 15

Om du önskar att dämpa glansiga partier i ditt ansikte, samtidigt som du får en foundation med solskydd, så är bareMinerals Foundation Matte med SPF 15 idealisk för dig. Jag använder färger Medium Beige. Foundation Matte skyddar dig och din hud mot yttre påfrestningar samtidigt som den smarta behållaren ger dig perfekt produktmängd när du applicerar foundationen. Foundation Matte är en perfekt kombination av växt-aminosyror och mineralbaserade ingredienser som tillsammans med ActiveSoil Complex stimulerar cellförnyelsen i din hud.

Jag hoppas att du tyckt om denna guide och recension av hudvård och smink. Lycka till med din sminkning och kommentera gärna under mitt inlägg vad du tycker om bareMinerals produkter!