Alla som älskar fotboll har säkert drömt om att äga ett eget eller spela i ett eget fotbollslag. Med Fotball Manager kan man göra just detta och även om det inte är i verkligheten så är spelen realistiska och verklighetstrogna för att du ska kunna få just den magiska känslan. Känslan av att styra och spela ditt egna fotbollslag. Med Fotball Manager 2020 blir det till verklighet med några av världens största lag i de bästa ligorna. Oavsett om man är nybörjare eller expert så finns det olika nivåer i FM 20 som passar din spel kunskap och egenskaper. 

Det intressanta med FM 20 är att du kan driva klubben på ditt egna sätt och optimera sättet de spelar på men även hur du styr ditt ledarskap. I Fotball Manager 2020 finns många förbättringar från tidigare upplagor som gör att spelupplevelsen blir bättre än någonsin. 

Fotball Manager Steam 

Spelet kommer inte som fysisk kopia utan du får en länk till e-post som en digital download till steam. Med Fotball Manager Stream kan du spela spelet på din konsol och du kommer snabb igång med detsamma. Din kunskap och erfarenhet kan skapa fördelar mot dina konkurrenter och möjligheterna tar aldrig slut. Det för Fotball Manager 2020 så speciellt och intressant att spela just därför att  det inte finns ett manus att följa för succé. Hitta möjligheterna och utveckla din personliga filosofi in i ditt Fotball Manager lag. Den långa resan mot ett mål att vinna ligan och du har möjlighet att köpa spelet här hos oss redan idag och komma igång enkelt och snabbt.

Development center

I det nya Fotball Manager 2020 har du möjligheten att styra din ungdomsverksamhet från ett ställe. Dina nya stjärnspelare utvecklas snabbt och det är din uppgift att förvärva dem och utnyttja deras potential. Målet för dig som användare blir att guida så att dessa spelare kan ta steget upp till första laget och uppleva deras drömmar. I fotball manager 2020 finns 500 000 riktiga spelare och anställda. Din taktiska vision måste utarbetas och testas på träningar för att sedan kunna överföras till spelet i Fotball Manager. För att hitta dina bästa matchningar så har det skapats en grafikmotor som för det möjligt att hitta  just dessa matchningar på ett effektivt sätt. Köp spelet och upplev detta otroliga spela som du kan ladda ner. 

Vi gör det enkelt för dig

Vi på playgames.se vill göra det enkelt för dig som spelare och användare av våra spel. Fotball Manager 2020 laddas snabbt ner från hemsidan och du får direkt möjlighet att börja spela spelet på din PC eller Mac. Med steg-för-steg guide kommer du snabbt igång och det är hur enkelt som helst! Välkommen till oss på Playgames.se och vi hoppas att du blir intresserad och inbiten av ditt nya Fotball Manager spel. Du måste använda stream-plattformen för att lösa in din produktnyckel som du betalar för. Sen är du redo att ladda ner och komma igång med att spela spelet direkt redan samma dag!