Sommaren är på ingång och det ska bli så härligt! Jag har längtat efter sommaren sedan den tog slut, haha. Det har varit en kall och frusen vinter vilket gör att man saknar sommaren extra mycket. Det bästa med sommaren är att jag och två vänner och bokat en resa. Det är inte vilken resa som helst utan det är en partyresa till världens bästa plats på jordklotet, nämligen Magaluf! Magaluf är en fantastisk plats, speciellt om ma gillar att partaja. Jag har varit i Magaluf 3 gånger förut och haft en otroligt bra tid varje gång. Så vad kan gå snett denna gång?

Mallorca Magaluf

Mallorca och Magaluf är som sagt ett fantastiskt område men många aktiviteter. Jag skulle kunna prata om Magaluf hela dagen men för att sammanfatta det hela så blir det som sådan. Magaluf är en av de största partyställena i Europa. Magaluf har ett grymt nattliv med otroligt många barer, nattklubbar och restauranger dit folk från hela världen kommer för att festa och ha kul. I Magaluf ligger även BCM som är ett världskänt diskotek och nattklubb där många stora världsartister och Dj’s kommer varje sommar för att uppträda och spela. Det bästa med Magaluf är alla aktiviteter som sker löpande under hela sommaren. Oftast är det antingen hotellkedjorna eller barerna och klubbarna som är ansvariga. Det blir mycket skumpartyn där folk samlas för att dansa och festa i skum. Det blir även mycket poolpartyn där man samlas för att dagsfesta vid poolen med dans, musik och lekar. Den populäraste aktiviteten brukar dock vara partybåtarna som går med jämna mellanrum. Det finns många olika partybåtar med olika teman och det gäller att hitta den båten man själv tycker verkar mest intressant. Vissa är till exempel bara för skandinaver osv. Och ja Magaluf är väldigt känt i skandinavien, speciellt i Sverige.

Magaluf

Svenska barer och nattklubbar

Det finns faktiskt ett antal barer och nattklubbar som är riktade mot skandinaver, främst svenskar. Nästan all personal kommer från Sverige och alla aktiviteter och liknande sker på svenska vilket är väldigt kul. Det blir väldigt bekvämt och det känns som ens “andra hem”. Om man åker till Magaluf resor så ofta som jag gör så blir det väldigt roligt att komma tillbaka då det oftast är samma personal och även många andra turister som gör liknande. Detta gör Magaluf till en fantastisk plats.

Som sagt har jag varit i Magaluf 3 somrar förut och det har varit en succé varje gång. De två första gångerna så var jag inte riktigt nöjd med servicen och hotellet men den sista gången bokade jag med Resor till Magaluf. Uptours skötte det super och jag fick precis det jag var ute efter så i år bokade jag med dem igen. Så de rekommenderas starkt. Många av deras hotell erbjuder även all inclusive vilket kan vara skönt på semestern.

Om ni inte har varit i Magaluf förut så vill jag rekommendera det om ni vill ha värme, sol och även party.