Jag har bott i Nyköping i hela mitt liv och jag känner att nu är det dags! Dags för vadå? Jo att flytta från denna håla och hyra en egen lägenhet. Visst, jag älskar Nyköping och jag har otroligt många vänner här, men de senaste åren så har fler och fler börjat flytta härifrån, mest till storstäder och studentstäder. Jag vill också börja studera men jag vet inte vad och det är sjukt svårt att veta vad. Jag vet också att det är många som har samma problem som mig. Men jag vill i alla fall flytta härifrån så snabbt som möjligt för nu räcker det. Sverige är inte så stort heller så var jag än flyttar så har jag nära hemma med tåg eller flyg. Jag är ju en tjej som gillar att shoppa, umgås och festa så jag tror att en storstad skulle passa mig perfekt till den dagen jag vet vad jag vill studera. Förhoppningsvis finns det en utbildning i den staden också.

Lägenhetens område

Så var tusen vill jag hyra lägenhet? Jo, Göteborg! Göteborg stad är en otroligt fin stad som jag alltid gillat. Jag har besökt Göteborg många gånger under min uppväxt med min familj och även med vänner och det är verkligen där jag vill bo. Många fina områden samtidigt som man får stadslivet som jag vill ha. Att få ha en lägenhet i Göteborg skulle vara drömmen. Men jag vet också hur svårt det är att hitta lägenheter där. Jag har varit inne mycket på en hemsida som tillhandahåller uthyrning av lägenheter från privatpersoner och där finns det väldigt många lägenheter i Göteborg. Men de bästa lägenheterna som ligger okej och har bra pris försvinner direkt så det gäller att vara snabb på tangenterna och hoppas på att man får lite tur, se utbudet av hyreslägenheter och hyresrätter i Göteborg här Lägenheter Göteborg.

Krav på lägenheten

Egentligen vill jag inte säga att jag har några krav då det är så svårt att få tag på en lägenhet i Göteborg men man kan väl säga att jag har önskemål eller kanske till och med drömmar, haha. Eftersom jag bor ensam så räcker det med en 1.a men det bästa skulle vara en 2.a så jag får separerat sovrum och vardagsrum. Priset ska helst ligga under 6.500 kr i månaden men jag är villig att sträcka mig nån tusenlapp beroende på lägenheten. Sen skulle det såklart vara grymt om det finns diskmaskin och tvättmaskin men det får väl vara mer åt “dröm-hållet”. Det skulle vara skönt om det var lätt att ta sig från lägenhet kollektivt på ett enkelt sätt, så nära en tågstation eller busstation skulle vara trevligt. Sedan har vi ju även handlingsmöjligheter och dessa får även vara någorlunda goda då jag inte äger en bil, ÄN!

Jag hoppas ni där ute kan hjälpa mig att hitta en hyresrätt i Göteborg och hålla öronen öppna och informerar mig ifall något dyker upp. Jag vill ju så gärna hyra en lägenhet i Göteborg!

Lägenheter Göteborg